Forløb for mødre, der gerne vil lære sig selv bedre at kende og få støtte og nærvær til det, der er svært.

12 ugers forløb til dig, der er mor og ønsker at arbejde med dig selv – kærligt og omsorgsfuldt – i nogle rammer, der støtter og giver plads sammen med andre kvinder, mens jeg guider, underviser og støtter dig følelsesmæssigt.

Er du på barsel eller hjemmegående? Måske du er startet på arbejde og har et lille barn. Føler du sommetider tvivlen overmander dig, og det er svært at finde ro og mening i hverdagen med dit lille barn. Jeg vil meget gerne støtte dig, til at du kan finde mere ro i dig selv, og huske dig på, at du er god nok, som du er. Vi mødre i dag kører os selv ret hårdt, og jeg tror at vejen igennem og ud af det præstationspres, der ligger i tiden, er at vi finder sammen i grupper og får støtte og kontakt, så vi ikke skal gå alene med alt for mange tanker og følelser, der ikke får plads og bliver delt. Jeg vil meget gerne være den der faciliteter disse muligheder for dig og andre kvinder.

På dette forløb er der 6 mødegange og derfor 6 temaer, vi arbejder igennem. Ikke noget slavisk, mere som en rød tråd gennem vores samvær.

Temaer er:

  1. Børns initiativer og hvordan jeg får øje på det.
  2. Det responssive mor, altså gode måder at møde dit barn.
  3. Tilknytning og kontakt
  4. Empati og indlevelse
  5. Kroppen og dens præmisser
  6. Den nærende kost – at finde den sunde balance.

Vi kommer igennem disse temaer, men der vil også være plads til de individuelle spørgsmål. Jeg vil også bruge små inspirerende samspilsklip. Nå vi ser tingene visuelt giver det mening på en anden måde og sætter sig lidt dybere fast, hvis vi skal ændre mønstre.

PRAKTISK:

Datoer: 11/4, 25/4, 9/5, 23/5, 4/6, 19/6. Kl. 10-12.

Ågerupvej 20E, 4000 Roskilde. Pris 1200 for hele forløbet. Du kan betale i 3 rater a 400 kr.

Tilmelding sker på 30706720/ fjordholm@hotmail.com

Der er plads til 6 kvinder i dette forløb. Jeg håber på at se dig. Ring endelig og spørg, hvis du har spørgsmål til forløbet.