Dette forløb er dig, der gerne vil fordybe dig i din families samspil og dynamikker. Det er en fantastisk gave og investering i din familie. Hele ideen med et marte meo forløb er, at komme ind og forstå samspillet i familien. Få øje på alt det, der gør det mere glædesfyldt, ægte, nærværende, levende og meingsfyldt at leve sammen i en familie.

Du vil lære at øje på alle de fine signaler dit barn sender dig om et stop, et ja, en længsel, et savn. Du vil lære at få øje på de små ting, der kan ligge til grund for konflikter og den gode vej igennem konflikterne. Du vil lære om at være den responsive forældre – altså gode og sunde måder at reagerer på overfor dit barn som kan hjælpe jer bedre på vej. Sammen og igennem konflikter.

Jeg vil ikke sidde her og love dig et konfliktløst familieliv, for jeg tror ikke på det. Jeg tror heller ikke, det er sundt. Det sunde er, at vi  forbliver i konkakten, også når vi raser, eller i hvert fald finder sammen igen bagefter og samler op, så børnene stille og over tid mærker og lærer, at alle følelser er legale. Et barn der kender til mange facetter og følelser i sig selv, står meget mere robust i livet. NU og også senere.

Så altså – balladen og konklikterne undgår du ikke, det ligger implicit i familielivet – også i den harmoniske familie. Men dette forløb vil vise dig en vej til meget mere kontakt og meningsfuldhed i samspillet og samværet med børnene. Et bleskift kan føles som træls ting ,der bare skal overståes, men når vi øver os lidt, kan det også være lige der, vi finder ind til barnet, selvom vi har en dårlig dag. Det at ligge sig på gulvet og være klar til en togbaneleg, kan være lige det, der gør at Peter føler sig set og får kræfter og livsmod til resten af dagen. Hverdagslivet er også fyldt med små åndehuller, der kan blive pakket med kærlighed og nærvær.

Det gode samspil handler ikke om at være i tæt kontakt konstant, men om at gå lidt til og fra i en blød stemning af plads og tid. Det er det naturlige. Mange af os tror, vi skal underholde ungerne konstant i dag, men det er faktisk en bjørnetjeneste. Og når vi lytter og ser, kan vi ofte på øje på børn, der prøver at skabe noget plads og rum til at kunne og ville selv. Barnets “ja tak vil gerne” og bagefter måske lidt “nej tak vil ikke kontakt lige nu”, er værd at kigge efter og give plads til – også helt tidligt. Når vi voksne respektere dette i barnet, lærer det meget om selvregulering. Selvregulering er en livsfundament i barnet, som vil gavne og hjælpe det til alverdens social kontakt fremover, så det vil vi også helt naturligt komme til at snakke om – og arbejde med i sådan et forløb som dette.

Hvis du ikke kender til marte meo terapi, så kan jeg kort fortælle her, at jeg bruger et kamera, hvor jeg filmer jeres samspil og her efter analyserer samspillet og finder gode, opbyggende klip, jeg viser jer. Vi ser og taler om det, der går godt og så bygger vi noget nyt op sammen. Vi taler også om det svære, men fokus er at opbygge og få glæden ind. Den ligger der nemlig altid et sted.

Der bliver normalt filmet og tilbagemeldt ca. 5 gange så hele forløbet tager typisk 3 måneder.

Hele forløbet koster derfor 2000 kr. Du kan også vælge at betale 400 over de 5 tilbagemeldinger.

Betaling sker via bankoverførsel

eller mobilepay 30706720

Ring for en uforpligtende samtale

Tina 30706720

Mail: fjordholm@hotmail.com