LEGETERAPI

Har dit barn svært ved at sove om aftenen?

Bliver du rastløst, når dig og dit barn har mange timer foran jer alene sammen?

Har dit barn meget motorisk uro og/eller har det svært ved at få taget hul på at kravle, rejse sig og bruge sin krop frit

Mærker du dit barn har svært ved at finde ro i sig selv og koncentrere sig

Føler du dig usikker i din mor rolle. Usikkerhed er normalt og helt naturligt, når du er blevet mor, men nogle gange bliver usikkerheden så stor, at vi kan glemme at nyde livet og barnet.

Et det svært at lave et stop for dit barn og tvivler du mon på, om det er ok?

Har du svært ved at finde de gode redskaber, når I har konflikter sammen?

Har i haft meget tumult i jeres liv, mens barnet var lille – flytninger, kriser, sorg, sygdom.

Længes du efter sparring og nærvær omkring dit barn og jeres kontakt.

Måske legeterapi er noget for jer…

Den legeterapi jeg tilbyder er en blanding af pædagogik, terapi og viden om samspil. Jeg er udannet pædagog, marte meo terapuet og til december afslutter jeg grunduddannelse som biologisk relationel traumeterapeut.

Legeterapien foregår ved, at vi sidder/leger/ligger/er på gulvet sammen. Mor/far, baby/barn og jeg, terapeuten. Det handler om at inkludere, være i kontakt og lade relationerne vokse, tillade et stop, sige ja til mere kontakt, udtrykke og forløse noget spændt. Med stor fokus på kroppen og det der også foregår uden ord. Sådan lidt kort fortalt.

Barnet vil ofte bare opleve det som en skøn lege stund, hvor der er spændende legetøj, nærværende voksne og tid nok. Mor/far går ikke fra rummet.

Inden vi mødes første gang, har I fortalt mig og jeres problematikker over telefonen, så det ikke fortælles hen over barnets hoved. Noget kan vi sagtens tale om sammen i rummet, men den første samtale er kun for voksne. Første gang I kommer her med barnet, vil jeg observere meget på samspillet og danne mig et overblik. Søger barnet øjenkontakt og tager det mange initiativer. Hvilke typer initiativer tager og hvordan er barnets reaktioner på jeres samspil. Insisterer det ofte eller har det brug for lidt tid til at kigge med, før det tør. Hvordan bruger barnet sin krop, er kroppen spændt, er kroppen blød. Jeg lytter til barnets stemme, lyde og måde at gå i kontakt med sine omgivelser. En masse små ting jeg registrerer til det videre samarbejde.

Når den gode kontakt er opstået og jeg har set lidt mere til jeres samspil og jeres kontakt og, så vil jeg arbejde med at lægge lidt nye spor sammen med jer.

Et meget uroligt barn, der har svært ved et stop og et nej, har måske brug for at få sat ord på sine initiatver. Enkelt og uden for mange ord. ” ja du leger med den røde bil”. Når de voksne sætter ord på børnenes initiativer udvikler barnet den gode selvfølelse og lærer at mærker sig selv indefra.

Et barn der er lidt selvkørende og har svært ved at vente på de voksne, har måske brug at tingene går meget mere langsomt og og mærke de voksnes lederskab. “Ja det er så svært at vente lige nu, jeg kan godt mærke det”. Når små oplever de voksnes lederskab, er der noget i dem, der kan slippe og slappe af og nemmere holde ud at vente lidt.

Et barn der er svimlende træt om aftenen, men har så svært ved at give slip, har måske brug for at mærke at blive sig fuldstændigt forbundet og i kontakt, inden det tør slippe. “ja lille skat, du er så træt, jeg er lige her og jeg passe altid på dig” mens man holder på babys lille fine fod med et bestemt tryk, så det mærker at du er der. Nært og varmt. Et lille barn der har svært ved at sove, har nogle gange brug for at føle sig endnu mere forbundet i en tydelig kontakt til mor eller far.

Det kan være mange ting, der giver en ubalance i jeres liv med barnet/babyen og det kan udmunde i alle mulige forskellige scenarier.

Det jeg tilbyder, er NÆRVÆRET og KONTAKTEN ind i samspillet mellem jer. Jeg ser/mærker ind til noget af det, der foregår mellem børn og deres forældre og jeg formidler det altid kærligt, nært, kontaktfyldt. Det ligger så fjernt fra mig at være fordømmende omkring forældreskab, fordi jeg selv mærker så dybt, hvad håb og kontakt gør ved mig og hvor dybt jeg falder, når nogle “spiller” kloge på mine vegne omkring min måde at være mor på. Skammen i os opstår så nemt, når det har med vores børn at gøre og derfor er jeg ydmyg og lyttende og bare optaget af den energi/samspil, der er mellem jer og hvordan små bitte tiltag kan forandre store ting, når kontakt er levende og bevægelig.

Ring meget gerne for en uforpligtende samtale. Så kan du høre min stemme og mærke efter om du føler dig tryg nok til at bestille en tid. 30706720

Pris 500. varer ca. 1 time – afhænger af barnet og hvor meget det kan rumme også.

Obs: Tilbud resten af 2019 – 300 for en time

De kærligste hilsner Tina