Mit navn er Tina, jeg har virksomheden kærligt samspil, hvorfra jeg arbejder med mange forskellige emner. Det flyder sammen og udgør den person jeg er, de værdier jeg har, de evner jeg har og de ting, jeg tilbyder. Jeg vil gerne gøre det helt tydeligt for dig, hvad jeg tilbyder til mine klienter, familier, og kunder, så derfor har jeg kategoriseret det i følgende emner.

 • Børn, familier og terapi
 • Spiritualitet og energiarbejde
 • Tekstforfatterarbejde og andre skriveopgaver

Børn, familier og terapi

 • Jeg er uddannet pædagog, marte meo terapeut og i gang med en uddannelse som biologisk, relationel traumeterapeut. Jeg har arbejdet med børn, trivsel, det gode samspil, kroppens udtryk, nærvær, følelser og kontakt i 20 år. Jeg er optaget af, hvordan vi mennesker danner dybe relationer, og hvordan disse relationer åbner til både store indsigter, frustrationer, konflikter, kærlighed og forløsning mellem os.
 • Jeg er optaget af, hvad det gode samspil indebærer og hvordan vi kan kommunikere kærligt og nærende til børnene i vores liv.
 • Jeg er også meget optaget af det sunde forældrelederskab. Jeg ser så mange familie kæmpe med lederrollen for deres børn, for det er heller ikke spor nemt, det her med lederskab, det moderne forældreliv og børn. Men ikke desto mindre, er det så vigtigt, at vi forældre tør være tydelige og faste ledere en gang imellem med en krop, der rummer og bærer de følelser og frustrationer børnelivet rummer.
 • Sidst, men ikke mindst, er jeg meget optaget af de sunde relationernes helende arbejde. Alt det jeg lærer om hos min traumeterapeutlærer Ulla Rung Weeke i disse år, giver genklang dybt i mig og giver mig helt andre muligheder for at støtte børn og forældre i det vigtige arbejde med at komme sig efter traumer, svigt, og det at miste kontakt igen og igen som barndomsmønster. Traumearbejdet er helt essentielt for at komme sig igen og at genopdage de undertrykte sider, vi har måtte holde nede for at undgå at miste for meget kærlighed. Traumearbejde handler om dybe, ordløse tilstande, der kommer bragende og vælter os omkuld. Det at arbejde med traumer handler helt kort om at lade kontakt og bevidsthed stille sive ind i det sværeste i os. Det handler meget om krop og hvad kroppen ved for os, når vi tillader os at lytte. Det er slet ikke enkelt eller nemt at arbejde i disse svære, ordløse tilstande og jeg er i en stor læreproces gennem mit udannelse og jeg glæder mig til at dele, efterhånden som min kunnen og viden uddybes.

 

Spiritualitet og energiarbejde

 • Jeg har altid været fascineret og meget tryg ved at arbejde med energi. Det ligger meget naturligt for mig at mærke og forstå energi. Sådan har det altid været. Jeg har det bedst, når jeg har et arbejdsliv hvor der er plads og mulighed for at mærke nuancerne, pauserne, mellemrummene, for lige dér i de pauser, der foregår meget af livets skønhed. Jeg har uddannet mig, interesseret mig for, og taget kurser indenfor forskellige genrer af energiarbejde, bl.a. healingsmassage, akupressur, zoneterapi, clairvoyance.
 • Mest naturlig og levende bliver mit energiarbejde dog, når jeg arbejder helt rent i min egen energi, hvor intuition, at lytte helt stille til kroppen, sjælen, historien, smerten, glæden og ressourcerne er nøgleordene. Desuden er jeg er vokset op sammen med en mor, der altid har tilladt mig at have mine evner og det har altid føltes som en gave for mig og aldrig som en byrde, at have den åbne kontakt til noget andet i livet.

Tekstforfatter og andet skrivearbjede

 • Jeg har elsket at skrive siden, jeg var helt ung. Det er en af de største glæder i mit liv at skrive. Processen med at lade bogstaver danne ordene, og ordene danne sætninger og lade sætninger danne mening, liv og fornyelse, er ren luksus for mig.  Jeg skriver på en bog om børn, kontakt, følelser, krop og familieliv, som jeg vil udgive selv, når tiden er moden.
 • Jeg tilbyder mig som tekstforfatter indenfor artikelskrivning i min egen niche. Her mener jeg i genren børn, terapi, følelser, familieliv, forældreredskaber, kontakt, læring, undervisning, motivation hos børn, forældrelederskab.
 • Skriv hvis du vil høre mere, eller hvis du har en tekstopgave, der skal løses ASAP. Du kan også se min skrivestil på min blog på denne website. Jeg har desuden to facebook sider, jeg administrerer, som jeg linker til nedenunder.
 •  Min personlige side. Her deler jeg, her mener jeg noget og skriver en hel masse, fordi jeg ikke kan lade være
 • En side om hjemmeundervisning. Her skriver jeg om læring i frihed, undervisning med hjertet, kritiserer det der ikke fungerer i folkeskolen, hylder de innovative skoler, og selvfølgelig deler jeg tips og redskaber fra livet som hjemmeunderviser for mine egne 3 børn.