“Jeg kan på det varmeste anbefale Tinas ekspertise. Som førstegangsmor, og solomor er det fantastisk at kunne sparre med en kærlig, vidende og veluddannet fagperson som Tina.
Jeg har igen og igen konsulteret Tina, når noget har været svært i mit moderskab. Hver gang har hun kunnet bidrage konstruktivt til løsning af mit problem.
Tina har altid været indfølende i sine bidrag, og det har været vigtigt for mig, da mit moderskab og min dreng er den mest sårbare gave, glæde og udfordring. Tusind tak, Tina.”

Kvinde, mor til dreng på 3 år.

———————————————————————————————————————

En kvinde der har været i et marte meo forløb: 

“Det gav nogle fine brugbare redskaber som man nu har med sig i værktøjskassen og kan bruge både ved nye udfordringer med ens børn eller når de når en anden alder.
Derudover kan de principper man har arbejdet med også anvendes i ens arbejde når dette indeholder relationer til brugere, patienter eller andre.
Ros!
En gladere familie

En øget interesse i samspil og pædagogik.
Positive vinkler på ens forældreskab, vi gør næppe alle alt perfekt, men her er der også fokus på hvad man gør godt!
Det at man ser sig selv og situationerne på video, gør at man husker rigtigt godt. hvad det var der fungerede og dermed de principper, man havde som arbejdspunkt, så man tager det med sig.
Nogle få enkle sætninger (fra Tina) som man virkelig har med sig i baghoved og har rigtig meget gavn af i mange situationer nu her efter forløbet.
Lærte at tænke på hvad der er vigtigt for os og så sæt grænsen der.

Lærte at man (næsten) altid kan give et positivt alternativ til noget barnet gerne må”

Bente, mor til pige på 1 år og gravid.

———————————————————————————————————————

ARTIKEL om at vælge det enkle liv til. Fra 2015: Mor-til-to-»Herhjemme-skal-vi-have-øjenkontakt-nærvær-og-ro-til-at-komme-ned-i-gear«